Trädfällning

Vi fäller träd med STIHL enligt de senaste och säkra metoderna. Även bortforsling av ris och stubbfräsning kan erbjudas vid behov.

Företaget använder Skylift i olika längder vid sektionsfällning i svåra lägen, t ex om det står byggnader i närheten. Våra Skylift finns i längderna 12, 16, 18, 22 och 27 meters höjd. Under det senaste året har vi tagit ner drygt 300 träd inom Stockholms län utan att personalen har åstadkommit en enda skada.

 

20160211_100613.jpg

Under det senaste året har efterfrågan på trädfällning i Täby och Danderyd ökat markant. Vi kan erbjuda trädfällning i hela Stockholms län. Personalen har vidareutbildats för att klara det senaste lagkravet, bl a körkort på motorsåg och det senaste inom trädfällningsteknik. Detta ger kunden en extra trygghet vid uppdrag på villatomter med känslig omgivning runt trädet som skall fällas. Företaget har alla nödvändiga tillstånd och försäkringar på detta område. Stubben kan förvandlas till en stol med ryggstöd med hjälp av motorsågen. Med moderna maskiner kan vi även klyva trädet till ved på några timmar.

2015-05-27 10.37.29.jpg   stol.jpg


Relaterade aktiviteter